Zoeken in deze blog

Translate

zondag 10 mei 2015

Philadephia Fed

Philadephia FedDe zogenaamde Philadephia Fed is een regionale index met betrekking tot de ontwikkelingen in Pennsylvanië, New Jersey en Delaware. De regio is representatief voor de nationale ontwikkelingen op het gebied van de bedrijvigheid.

Een waarde boven de 50% duidt op groei van de bedrijvigheid terwijl een waarde onder de 50% juist op een krimp duidt.

Samen met de Chicago Purchasing Managers Index helpt deze indicator bij het voorspellen van andere indicatoren waar op zich meer waarde aan wordt gehecht, zoals bijvoorbeeld de ISM indices.

De bron is de "Philadelphia Federal Reserve Bank" en het rapport verschijnt maandelijks op de derde dinsdag van de maand om 10 uur Eastern Time.
Gebruikte begrippen in philadephia FED


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

groei
  ... onder grijze handel verstaan we de handel in effecten die binnenkort op de markt komen maar die nu nog...Lees meer
indicator
  ... we komen de term indicator tegen in brede zin en in engere zin in de wereld van de technische analyse...Lees meer
voorspellen
  ... het voorspellen van de beurs is een populaire bezigheid vooral rond de jaarwisseling wat zal het nieuwe beursjaar ons brengen? ladingen...Lees meer
waarde
  ... de waarde van iets is in het algemeen het geldbedrag dat iets vertegenwoordigt de waarde wordt doorgaans gevonden door de...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.