Zoeken in deze blog

Translate

zondag 17 mei 2015

uitvoeringsconditie

uitvoeringsconditieOnder de uitvoeringscondities verstaan we de bepalingen in een order voor een effectentransactie met betrekking tot het soort order zoals bijvoorbeeld een bestensorder, gelimiteerde order, stoploss order, op welk tijdstip deze order uitgevoerd moet worden, zoals bijvoorbeeld een doorlopende order of een dagorder en de plaats van uitvoering indien het betrokken fonds op meer dan één effectenbeurs wordt verhandeld.

Een voorbeeld van deze laatste zijn de asas-fondsen .

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.