vrijdag 15 mei 2015

Reglement obligaties in doorlopende afgifte

Reglement obligaties in doorlopende afgifteHet Reglement obligaties in doorlopende afgifte bevat de bepalingen op het gebied van de afgifte en de toelating tot de officiële notering van obligaties.

Hieronder rekenen we ook pandbrieven, bankbrieven en andere gelijksoortige schuldbewijzen die door de uitgevende instelling vooral doorlopend worden afgegeven.
Gebruikte begrippen in reglement obligaties in doorlopende afgifte


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

doorlopende afgifte
  ... onder doorlopende afgifte verstaan we de afgifte van pand bank en spaarbrieven waarbij geen inschrijvingsdatum of inschrijvingstermijn bestaat...Lees meer
notering
  ... het begrip notering kent meerdere betekenissen in de effectenwereld...Lees meer
uitgevende instelling
  ... de term uitgevende instelling wordt wel gebruikt voor elk bedrijf dat effecten als aandelen en obligaties uitgeeft al dan...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.