dinsdag 7 april 2015

Automatische verpanding

Automatische verpandingOnder Automatische verpanding verstaan we een vorm van verpanding aan de bank voor alles wat de bank van een cliënt te vorderen heeft van alles wat zij voor een cliënt onder zich heeft.

Hiervoor behoeft geen speciale akte van pandgeving opgemaakt te worden. Deze automatische verpanding vindt plaats ingevolge de Algemene Voorwaarden van de banken

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.