Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zaterdag 24 januari 2015

ontwikkelingsland

OntwikkelingslandAls we politici en media moeten geloven is elk ontwikkelingsland hetzelfde. Ze dienen ieder voor zich wel aan een aantal criteria te voldoen maar verder zijn de verschillen door ligging, hulpbronnen en dergelijke enorm verschillend. Er zijn er eigenlijk geen twee gelijk.

De criteria om een land een ontwikkelingsland te noemen zijn
Laag inkomen per hoofd van de bevolking
lage levensverwachting
gebrekkige medische zorg
geringe scholingsgraad
Gebruikte begrippen in ontwikkelingsland


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.


Begrippen waar ontwikkelingsland in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

indirecte ontwikkelingshulp
  ... van indirecte ontwikkelingshulp is sprake van als het donorland alleen financiële middelen overdraagt aan het ontwikkelingsland dat deze daarna...Lees meer
vijf fasen theorie
  ... onder de vijf fasen theorie verstaan we de theorie die uitgaat van het feit dat een land vijf...Lees meer
investeringsverzekering
  ... een investeringsverzekering is een speciale verzekering tegen niet commerciële risico's voorbeelden van dergelijke risico's zijn het transferrisico en fabricatierisico...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.