zaterdag 3 januari 2015

insidebar

insidebarDe zogenaamde insidebar of inside-day is een figuur uit de technische analyse waarbij de hoogste koers lager is dan de koers van gisteren en de laagste koers hoger is dan die van de vorige dag.


inside bar


De bar van vandaag ligt als het ware ingesloten in die van de vorige dag. Het patroon komt sporadisch ook met drie bars voor.dubbele inside bar


Het is vaak een voorbode voor ene flinke verandering van de markt alleen de richting is niet duidelijk. Daarom is altijd een aanvulling met andere indicatoren noodzakelijk.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.