Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

maandag 10 november 2014

Visualisatie bij trading

Visualisatie bij trading

 

Een concept dat je bij succesvolle traders nog al eens tegenkomt is dat van de visualisatie. Dat heeft niet zozeer te maken met de trading zelf, zoals een tradingsysteem, moneymanagement en dergelijke maar puur met de houding van de trader. Het is een concept dat je niet alleen in de wereld van de trading tegenkomt. Veel managementgoeroes en algemenere "succesgoeroes" hanteren dezelfde technieken op het gebied van visualisatie. Het komt er op neer om je voor te stellen dat je een succesvol trader bent. En daar al mee te beginnen ver voordat je daadwerkelijk met trading begint.

Visualisatie in slechte tijden

Ook in de slechtere tijden die elke trader treffen, vaak zelfs meermalen, moet je middels de visualisatie van de succesvolle trader de moed er in houden en de verliezen als kosten voor een leerproces zien.

Visualisatie in goede tijden

Maar ook tijdens de goede tijden moet het beeld van de succesvolle trader steeds opnieuw gevisualiseerd worden. Het is met deze technieken waarschijnlijk zo, dat alleen het geloof er in al voor een vorm van een zelfvoorspellende profetie zorgt. Je ziet jezelf in gedachten steeds zo als je vindt dat je zou moeten zijn. Op het gebied van trading maar elk ander gebied is natuurlijk ook goed.

Nog niet zo bekend met moneymanagement technieken als de Terminal wealth relative? Probeer onderstaande demonstratie eens uit en de resultaten zullen u verbijsteren.

Gebruikte begrippen in visualisatie bij trading


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

kosten
  ... kosten zijn de in geld uit te drukken waarde van hoeveelheden productiefactoren die bij de productie van goederen en diensten...Lees meer
moneymanagement
  ... moneymanagement is een verzamelnaam van technieken die bedoeld zijn om enerzijds een zo hoog...Lees meer
resultaten
  ... met de verzamelnaam resultaten bedoelen we de kwartaal halfjaar of jaarcijfers wordt gebruikt in de zin van "de resultaten bekendmaken"...Lees meer
stellen
  ... onder het stellen verstaan we het geven van twee prijzen &#8211 een biedprijs en een laatprijs &#8211 waartegen de afgever...Lees meer
trader
  ... een trader is een handelaar of belegger die door relatief snelle aankoop en verkooptransacties winst probeert te behalen ofwe hij...Lees meer
trading
  ... trading is het veelgebruikte begrip voor handel op de financiële markten en de termijnmarkten voor grondstoffen voor de korte tot...Lees meer
verliezen
  ... we spreken van verliezen bij effecten wanneer deze in koers dalen verliezen staat tegenover winnen we komen het tegen in de...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.