Zoeken in deze blog

Translate

zondag 7 september 2014

Achterborgtocht

AchterborgtochtOnder een achterborgtocht verstaan we een overeenkomst tussen een achterborg en een bepaalde crediteur.

In deze overeenkomst verbindt deze achterborg zich om de verplichtingen die de hoofdborg tegenover de crediteur op zich heeft genomen na te zullen komen indien de hoofdborg in gebreke blijft.

Gebruikte begrippen in achterborgtocht


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

achterborg
  ... Een achterborg is een persoon die zich garant stelt om de verplichtingen na te komen als de hoofdborg om de...Lees meer
crediteur
  ... 1 crediteur is een ander woord voor schuldeiser iemand die een dienst of product geleverd heeft en daar een betaling...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.