Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 15 maart 2014

gebonden hulp

Gebonden hulpDe term gebonden hulp komt uit de wereld van de ontwikkelingssamenwerking. Er wordt mee bedoeld dat de hulp die door een land verleend wordt (we spreken wel van donorland) verplicht ook weer in dat donorland besteed moet worden.

Je kunt er grote vraagtekens bij zetten of hier nog sprake is van hulp of dat het gewoon het kweken van een afzetmarkt is.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.