dinsdag 11 maart 2014

Equityline

Equityline

De equityline of ook wel moneyline is de opbrengst van een tradingsysteem uitgezet in een grafiek.
Equityline

Bij een goed tradingsysteem loopt de equityline vrij gladjes en netjes omhoog (afbeelding rechts) zonder al te grote uitschieters omlaag of omhoog (afbeelding links) die op tijdelijke instabiliteit in het tradingsysteem wijze.


Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.