Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 26 maart 2014

Gann natural law

Gann natural lawVolgens de theorie van Gann lopen alle koersbewegingen volgens strakke regels, die het mogelijk maken deze koersbewegingen precies te voorspellen. Ze voldoen aan natuurlijke regels ofwel aan de Gann natural law.

Als dat waar zou zijn zou natuurlijk iedereen dit navolgen. Waarbij wel gesteld moet worden dat de sterk op wiskunde georiƫnteerde boekwerken van Gann zeker niet voor iedereen toegankelijk geacht moeten worden.

Een voorbeeld van een dergelijk Natural Law regel is de volgende: Neem de hoogste koers ooit en deel deze door 2. Dit zogenaamde G1 niveau vormt een sterke toekomstige steun en weerstand.

Een tweede voorbeeld is het gemiddelde van de hoogste koers ooit en de laagste koers ooit. Ook dit gemiddelde is een belangrijk steun- en weerstandspunt.

Het mag duidelijk zijn dat we voor het berekenen van deze getallen aangewezen zijn op een database die zeer ver terug gaat in de tijd.


Gebruikte begrippen in gann natural law


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

gann
  ... w d gann begon zijn loopbaan op 13 jarige leeftijd met het verkopen van sigaren en kranten in de treinen...Lees meer
gemiddelde
  ... het berekenen van het gemiddelde van een reeks getallen is bedoeld om een soort representatief getal voor de gehele reeks...Lees meer
hoogste koers
  ... de hoogste koers of simpelweg de "high" die een effect in een bepaalde periode dag week maand heeft bereikt...Lees meer
koers
  ... iedere belegger weet wat een koers is nietwaar hoewel? elder beschrijft in zijn boek een aantal denkbeelden die aardig tot...Lees meer
voorspellen
  ... het voorspellen van de beurs is een populaire bezigheid vooral rond de jaarwisseling wat zal het nieuwe beursjaar ons brengen? ladingen...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.