Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 12 maart 2014

Achterborg

AchterborgEen achterborg is een persoon die zich garant stelt om de verplichtingen na te komen als de hoofdborg om de een of andere reden in gebreke zou blijven.

Zeg maar een stuk extra beveiliging voor de geldschieter.

Vertalingen van achterborg

Engels: substitute suretyship  

Gebruikte begrippen in achterborg


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

stuk
  ... een stuk is een andere benaming voor een aandeel of een obligatie...Lees meer

Begrippen waar achterborg in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

achterborgtocht
  ... Onder een achterborgtocht verstaan we een overeenkomst tussen een achterborg en een bepaalde crediteurin deze overeenkomst verbindt deze achterborg zich...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.