Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 8 maart 2014

30-day wash rule

30-day wash rule

30-day wash rule
klik op de afbeelding voor groter formaat


De 30-day wash rule regel is in de Verenigde Staten een regel van de IRS die een belastingbetaler verbiedt om een verlies door verkoop van een investering af te trekken als die minder dan 30 dagen tevoren was aangekocht, of binnen 30 dagen na de verkoop weer wordt aangekocht.

De 30-day wash rule wordt ook wel de 30-day wash sale rule genoemd. Deze regel is ingevoerd om creatief knutselen met de belastingaangifte te voorkomen.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.