vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

vrijdag 1 april 2016

transportakte

Transportakte


De term transportakte is de benaming die in het dagelijks leven wordt gegeven aan de koopakte van een onroerend goed om aan te duiden dat, hoewel de koopovereenkomst in juridische zin definitief is gesloten, het betrokken onroerend goed nog geleverd moet worden.

Levering in dit verband wil zeggen dat de transportakte nog opgemaakt moet worden en overgeschreven moet worden in het hypotheekregister.
Gebruikte begrippen in transportakte


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

koopakte
  ... de koopakte of koopovereenkomst is een schriftelijke afspraak tussen de verkoper en de koper van een huis...Lees meer
onroerend goed
  ... onroerend goed is de vaak gebruikte maar formeel iets minder juiste term voor een onroerende zaak...Lees meer

Begrippen waar transportakte in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

transportkosten
  ... de transportkosten zijn de kosten voor het opmaken van de notariële transportakte en de kosten van het overschrijven van die...Lees meer

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.