zaterdag 16 januari 2016

international airtransport association

International Airtransport Association


De International Air Transport Association, vaak afgekort aangeduid tot IATA is de Internationale luchtvrachtvervoerdersassociatie.

De aangesloten vervoerders hebben zich verplicht  om te handelen in overeenstemming met de bepalingen die op dit vervoer van toepassing zijn.

De zijn ondermeer vastgelegd in het verdrag van Warschau en de Wet Luchtvervoer van 1996.

Uiteraard geldt dit alleen voor zover het Nederlandse recht van toepassing is. http://kennisbank-beleggen-nieuws.blogspot.nl/2016/01/economie-international-airtransport-association.html
Gebruikte begrippen in international airtransport association (IATA)


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

recht
  ... het begrip recht kent veel betekenissen zoals...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.