Zoeken in deze blog

Translate

maandag 2 januari 2017

driehoek van Pascal

Driehoek van Pascal 


De driehoek van pascal wordt gevormd door steeds de twee getallen die schuin boven het gezocht getal staan bij elkaar op te tellen.

Een rij begint en eindigt met het plaatsen van een 1. Onderstaande tabel geeft al aan hoe snel de waarden in deze driehoek groter worden.

De waarden uit deze driehoek worden gebruikt door sommige analisten.

driehoek van Pascal
opklikken voor grotere afbeelding

Gebruikte begrippen in driehoek van pascal


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

driehoek
  ... een driehoek formatie of wig formatie is een term uit de technische analyse waarbij de koers zich binnen en driehoek...Lees meer
waarden
  ... met het begrip waarden benoemen we in de effectenwereld waardepapieren in allerlei vormen met name uiteraard effecten...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.