Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 10 november 2016

Astronomisch beleggen

Astronomisch beleggen


Astronomisch beleggen wordt wel gebruikt in plaats van astrologische beleggen waarbij beide termen vermoedelijk door elkaar worden gebruikt.

We spreken van astronomisch beleggen als cycli van bijvoorbeeld beurzen of aandelen gekoppeld worden aan planeetstanden etc.

Een techniek die zowel felle voorstanders kent als, met name door het ongrijpbare karakter, ook vele tegenstanders.

Waarom astronomisch beleggen kan werken

Het feit dat het werkt wordt waarschijnlijk voor een groot deel bereikt met goede moneymanagement technieken. Het opgooien van een munt waarbij de ene kant staat voor kopen en de andere kant voor verkopen werkt ook als je er goede moneymanagement technieken op loslaat. En als je dan een muntstuk vervangt door planeetstanden dan zal het blijven werken. Je kunt ook de weersvoorspellingen gebruiken. Als het om 10 uur morgenochtend regent dan koop ik. Is het droog dan verkoop ik. Voeg er een goede vorm van winst- en verliesnemen aan toe en u hebt een werkende aanpak.


Gebruikte begrippen in astronomisch beleggen


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

aandelen
  ... In het algemeen gesproken is een aandeel een deel van een gezamenlijke eigendom bijvoorbeeld een aandeel hebben in een nalatenschap...Lees meer
beleggen
  ... we spreken van beleggen als we geld investeren in obligaties of leningen of mede eigenaar worden van een onderneming door...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.