Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 5 augustus 2016

Concernverkeer

ConcernverkeerOnder het concernverkeer verstaan we overboekingen en andere vormen van verrekeningen,  die geheel binnen het eigen bedrijf van een bankinstelling plaatshebben. Dus denk bij concernverkeer aan bijvoorbeeld boekingen ten laste en ten gunste van de eigen cliënten en bijvoorbeeld naar tussenrekeningen.

 

Concernverkeer
 

Synoniemen van concernverkeer


  • eigen verkeer
  • intern verkeer


Vertalingen van concernverkeer

Engels:  intra-concern payments

Gebruikte begrippen in concernverkeer


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

bedrijf
  ... met de term bedrijf wordt een onderneming bedoeld die opgezet is om winst te maken liefdadigheid stichtingen en dergelijke worden meesten...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.