Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 15 juli 2016

G30

G30De zogenaamde G30 slaat niet op landen of steden maar op personen. En wel op de leden van een in 1979 opgerichte "denktank" waarvan de zetel in Washington staat. Er waren dertig oprichters, in alle gevallen topfiguren uit de industrie, de financiële wereld en de politiek en ontleent daaraan de naam.

Het doel van de G30is het doen van onderzoek, waarbij de resultaten in rapporten worden vastgelegd. Deze rapporten gaan over het functioneren van internationale economische en financiële vraagstukken. Inmiddels zijn er een aantal publicaties verschenen die als hoogwaardig bekend staan.
Gebruikte begrippen in G30


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

resultaten
  ... met de verzamelnaam resultaten bedoelen we de kwartaal halfjaar of jaarcijfers wordt gebruikt in de zin van "de resultaten bekendmaken"...Lees meer
zetel
  ... onder een zetel verstaan we de plaats van statutaire vestiging van een rechtspersoon...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.