Zoeken in deze blog

Translate

maandag 11 juli 2016

Buitengewone uitgaven

Buitengewone uitgavenBuitengewone uitgaven zijn aftrekbaar als buitengewone uitgaven, dus als deel van de persoonsgebonden aftrek zijn uitgaven in verband met:

- Ziekte, invaliditeit, en bevalling van uzelf, uw partner en uw kinderen die jonger zijn dan 27 jaar;
- Overlijden van uzelf, uw partner en uw kinderen die jonger zijn dan 27 jaar;
- Arbeidsongeschiktheid, of chronische ziekte van uzelf; - Ouderdom van uzelf;
- Chronische ziekte van uw kinderen;
- adoptie door uzelf of uw partner.

Vrijwel elke regering brengt wijzingen aan in de regelgeving dus controleer altijd goed wat wel of niet op  u van toepassing is.
Gebruikte begrippen in buitengewone uitgaven


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

adoptie
  ... Een american depository receipt meestal afgekort tot adr is een amerikaans certificaat van een nederlands aandeel...Lees meer
als
  ... De drielettercode als is het symbool op de aex optiebeurs voor termijncontracten met levende biggen als onderliggende waarde...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.