Zoeken in deze blog

Translate

maandag 25 juli 2016

arbeidsongeschiktheidsrisico

arbeidsongeschiktheidsrisicoDe financiële risico's die iemand loopt als hij of zij arbeidsongeschikt wordt noemen we het arbeidsongeschiktheidsrisico.

De risico's zijn vooral de kans op een lager inkomen en een onderbreking van de pensioenopbouw.

Dit soort risico's zijn ook van belang bij financial planning.

Gebruikte begrippen in arbeidsongeschiktheidsrisico


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

arbeidsongeschikt
  ... We zeggen dat iemand arbeidsongeschikt is als hij langdurig niet kan voldoen aan de fysieke of psychische eisen die voor...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.