Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 29 juli 2016

African, Caribbean and Pacific landen

African, Caribbean and Pacific landenDe zogenaamde African, Caribbean and Pacific landen worden afgekort aangeduid als ACP landen.

ACP is de aanduiding voor de 66 landen in Afrika, het Caraïbische gebied en de Stille Oceaan die in december 1984 met de toenmalige Europese Gemeenschap een nieuwe overeenkomst hebben gesloten voor vijf jaren.

Het betrof in grote lijnen commerciële samenwerking, zoals een rechtenvrije invoer in de Europese Gemeenschap.

Gebruikte begrippen in African caribbean and pacificlanden


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

invoer
  ... onder de verzamelnaam invoer verstaan we het geheel van goederen en diensten die door het buitenland aan ingezetenen zijn verkocht...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.