Zoeken in deze blog

Translate

zondag 31 juli 2016

Adviesgroep betalingsverkeer

Adviesgroep betalingsverkeerDe Adviesgroep betalingsverkeer, die ook wel afgekort en wordt aangeduid met ABV , is een adviesgroep die als voornaamste taak heeft om het beleidsvoorbereidend overleg ten behoeve van de Raad voor het Betalingsverkeer voor te bereiden.

De adviesgroep betalingsverkeer is belast met beheerstaken en bestuurlijk toezicht voor zover dit door de Raad aan haar is gedelegeerd.

De adviesgroep betalingsverkeer functioneert daarnaast ook als Raad van Advies.

Vertalingen van adviesgroep betalingsverkeer

Engels: Payment System Advisory Group  

Gebruikte begrippen in advies groep betalingsverkeer


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

betalingsverkeer
  ... met de term betalingsverkeer verstaan we de geldstroom die ontstaat door het verrichten van betalingen vaak worden van dit betalingsverkeer...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.