Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 21 mei 2016

gemitigeerde eindloonregeling

gemitigeerde eindloonregeling


Onder een gemitigeerde eindloonregeling verstaat men in de pensioenwereld een variant van de eindloonregeling.

Bij de gemitigeerde eindloonregeling worden echter de salarisverhogingen van de laatste twee jaar van iemands loopbaan niet meegerekend bij de opbouw van zijn pensioen.
Gebruikte begrippen in gemitigeerde eindloonregeling


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

eindloonregeling
  ... een eindloonregeling is een pensioenregeling waarbij de hoogte van het door u opgebouwde pensioenrecht afhankelijk is van het salaris op...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.