Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 27 mei 2016

General Arrangements to Borrow

General Arrangements to Borrow


De General Arrangements to Borrow , ook wel afgekort aangeduid met GAB is een overeenkomst die in 1962 is gesloten.

Deelnemers waren de zogenaamde groep van 10 (Ofwel G10) en het Internationale Monetaire Fonds en ook Zwitserland heeft zich hierbij aangesloten.

De General Arrangements to Borrow houden oorspronkelijk in om onder bepaalde omstandigheden een bedrag tot ruim 17 miljard dollar aan het Internationale Monetaire Fonds te lenen.
Gebruikte begrippen in general arrangements to borrow


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

fonds
  ... de term fonds is een verzamelnaam voor aandelen obligaties etc het komt waarschijnlijk van het engelse fund als we spreken over...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.