Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 7 mei 2016

Embargo

Embargo


Onder een publicatie onder embargo verstaan we een verbod tot publicatie van een bericht tot een bepaald uur op een bepaalde dag in de nabije toekomst.

Deze maatregel wordt bijvoorbeeld toegepast op jaarverslagen zodat journalisten of financieel analisten er direct op kunnen reageren.

Het embargo wordt uitgevaardigd door degene van wie het bericht afkomstig is.Begrippen waar embargo in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

oliemarkt
  ... in de wereld van de grondstoffenmarkten behoort de oliemarkt tot de belangrijkste en we vinden olie er in verschillende vormen...Lees meer
geheimhouding
  ... onder het begrip geheimhouding verstaan we in de financiele wereld de verplichting om verkregen gegevens niet te openbaren wat ook...Lees meer
publikatie onder embargo
  ... onder een publikatie onder embargo verstaan we een publicatie die pas op een bepaald moment openbaar mag worden...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.