Zoeken in deze blog

Translate

maandag 16 mei 2016

Daggeld

Daggeld


Onder daggeld verstaan we kortlopende gelden, die dagelijks opvraagbaar dan wel opzegbaar zijn en die uiterlijk twee werkdagen na opvraging, dan wel opzegging moeten worden terugbetaald.
Gebruikte begrippen in daggeld


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

opzegbaar
  ... een bedrijf kan uitstaande preferente aandelen tegen een vooraf vastgesteld bedrag terugkopen als deze opzegbaar zijn...Lees meer

Begrippen waar daggeld in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

callfixe
  ... de call fixe is vergelijkbaar met een daggeld lening maar is daar wel van verschillend doordat de looptijd langer...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.