Zoeken in deze blog

Translate

maandag 14 maart 2016

Wet Inschakeling Werkzoekenden

Wet Inschakeling Werkzoekenden


De Wet Inschakeling Werkzoekenden was een inmiddels al weer vervangen wet die alle vormen van het subsidiƫren van arbeid moet regelen en regelingen zoals banenpools, werkervaringsplaatsen en het Jeugd Werk Garantieplan vervangt.

Deze wet Inschakeling Werkzoekenden moet door de gemeenten worden uitgevoerd.

Gezien de taaiheid en de omvang van het probleem proberen regeringen van verschillende signatuur er vat op te krijgen, meestal zonder al te veel succes.
Gebruikte begrippen in wet in schakeling werkzoekenden


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

arbeid
  ... In de economische wetenschap is arbeid is de werkkracht van de mens arbeid wordt ook gezien als een oorspronkelijke productiefactor...Lees meer
werk
  ... in het algemeen bedoelen we met werk de betaalde productiefactor arbeid in het productieproces werk dat vrijwillig wordt verricht zonder dat...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.