dinsdag 15 maart 2016

Verzekeringsdocument voor documentair krediet


Verzekeringsdocument voor documentair krediet


Een verzekeringsdocument voor documentair krediet is een document dat betrekking heeft op de verzekering van bijvoorbeeld goederen.

In de uniforme regelen en usances voor documentaire kredieten is aangegeven aan welke voorwaarden verzekeringsdocumenten moeten voldoen willen ze  voor hun aanvaarding onder een documentair krediet in aanmerking komen .


Vertalingen van verzekeringsdocument

Engels:  insurance document

verzekeringsdocument.
Beschadigd of niet? Het is in elk geval geen verzekeringsdocument.

 

 

Gebruikte begrippen in verzekeringsdocument voor documentair krediet


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

documentair krediet
  ... een documentair krediet is een overeenkomst waaronder een bank op verzoek of instructie van een klant van de bank die...Lees meer

krediet
  ... een krediet is zuiver juridisch gezien een verhouding die ontstaat op het moment dat ene partij een prestatie verricht zoals bijvoorbeeld het verstrekken van geld aan...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.