woensdag 9 maart 2016

effectenvernieuwingswet

Effectenvernieuwingswet


Onder de effectenvernieuwingswet verstaan we een wet waarin de mogelijkheden zijn beschreven waaronder het mogelijk is om een duplicaatstuk te verkrijgen wanneer een fysiek effect verloren is gegaan of als het zodanig beschadigd is dat het onverhandelbaar is geworden.
Gebruikte begrippen in effectenvernieuwingswet


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

duplicaatstuk
  ... een duplicaat stuk is een fysiek stuk dat een ander fysiek stuk dat beschadigd is of verloren gegaan vervangt...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.