Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 11 februari 2016

Direct debitcard

Direct debitcard


Een direct debitcard is een vorm van een debetkaart waarmee de kaarthouder betalingen kan verrichten waarvoor hij onmiddellijk op zijn rekening wordt belast.

Dit soort kaarten wordt meestal door de banken uitgegeven voor beperkt gebruik.

Bijvoorbeeld een bankkaart.
Gebruikte begrippen in direct debitcard


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

debitcard
  ... een debitcard is te vergelijken met een creditcard met dat verschil dat er tevoren een bedrag op gestort moet worden...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.