Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 16 februari 2016

accijnsgoederenplaats

Accijnsgoederenplaats


Onder een accijnsgoederenplaats verstaan we elke willekeurige plaats waar op grond van de wet Accijns zogenaamde accijnsgoederen vervaardigd mogen worden.

De goederen kunnen op de accijnsgoederenplaats worden vervaardigd, verwerkt, ontvangen en verzonden en in voorraad worden gehouden.

Zolang de accijnsgoederen op de accijnsgoederenplaats aanwezig zijn vallen ze onder de schorsing van accijns.

Vertalingen van accijnsgoederenplaats

Engels: customs and excise office
Duits:  Ort für verbrauchssteuerpflichige waren
Frans:  entrepôt

Gebruikte begrippen in accijnsgoederenplaats


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

accijns
  ... Met de term accijns of de ook veel gebruikte meervoudsvorm accijnzen wordt een vorm van bijzondere verbruiksbelasting op afzonderlijke goederen bedoeld...Lees meer
goederen
  ... goederen is een algemene term uit de economie hierbij verstaan we onder goederen alle zaken die in menselijke behoeften kunnen...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.