Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 4 februari 2016

Double smoothed

Double smoothed


Double smoothed is een term die wordt gebruikt om aan de te geven dat het resultaat van een " smoothing " proces, bijvoorbeeld door het gebruik van een moving average nogmaals met een moving average behandeld wordt.

Gebruikte begrippen in double smoothed


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

moving average
  ... een term die bij het beleggen en zeker bij de technische analyse veel voorkomt is het voortschrijdend gemiddelde...Lees meer
smoothing
  ... de techniek van smoothing wordt gebruikt voor het verwijderen van scherpe hoeken en het verwijderen van scherpe pieken en dalen...Lees meer

Begrippen waar double smoothed in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

DEMA
  ... het double smoothed exponential moving average ofwel afgekort tot dema is een vorm van het exponentieel...Lees meer
double smoothed exponential moving average
  ... het double smoothed exponential moving average ofwel afgekort tot dema is een vorm van het exponentieel...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.