zondag 31 januari 2016

Cayman Islands Dollar

Cayman Islands Dollar


De Cayman Islands Dollar is de nationale munteenheid van Cayman Islands , de ISO-valutacode van de Cayman Islands Dollar is KYD http://kennisbank-beleggen-nieuws.blogspot.nl/2016/01/valuta-cayman-islands-dollar.html




Gebruikte begrippen in Cayman Islands dollar


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

kyd
  ... de kyd is de iso valutacode voor de cayman islands dollar de nationale munteenheid van de cayman islands...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.