zaterdag 23 januari 2016

Sterke vorm efficiente markt hypothese

Sterke vorm efficiënte markt hypothese


De sterke vorm van de efficiënte markt hypothese gaat uit van het principe dat alle historische informatie over de koersen, het volume van een aandeel van een onderneming ,alle andere publieke informatie en de insider information al in de koers van het aandeel verwerkt is.

Dus alle informatie uit de zwakke vorm en de semi-sterke vorm wordt dus als bekend verondersteld.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.