Zoeken in deze blog

Translate

maandag 28 december 2015

Received for shipment connossement

Received for shipment connossement


Een zogenaamd Received for shipment connossement is een connossement dat aangeeft dat de goederen ter verscheping zijn ontvangen.

Het wordt een zogenaamd "aan boordconnossement" zodra het is voorzien van een gedagtekende en door de vervoerder of diens agent ondertekende of geparafeerde aantekening dat de goederen aan boord van het genoemde schip zijn geladen.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.