Zoeken in deze blog

Translate

maandag 28 december 2015

geïnduceerde investeringen

Geïnduceerde investeringen


Geïnduceerde investeringen komen voort uit een vergroting van de vraag naar consumptiegoederen die weer leidt tot een groeiende vraag naar kapitaalgoederen.

Geïnduceerde investeringen doen zich dus vooral vooral voor wanneer het produktieapparaat al vol bezet is en er dus geen ruimte voor extra productie meer is.

Je kunt zeggen dat er sprake is van een versterkte impuls.

Vertalingen geïnduceerde investeringen

Engels: Induced Investments

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.