woensdag 19 augustus 2015

Financiersvergoeding

Financiersvergoeding


De financiersvergoeding is de vergoeding die de bouwer van een nieuwbouwwoning vraagt wanneer een huis gekocht wordt tijdens de bouw.

Deze vergoeding behelst de inmiddels vervallen bouwtermijnen. a
Gebruikte begrippen in financiersvergoeding


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

bouwtermijnen
  ... onder de bouwtermijnen verstaan we de gedeelten van de koop of aanneemsom die volgens het contract voor een nieuwbouwhuis moeten...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.