Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 26 juni 2015

Spaarrekening met opzegtermijn

Spaarrekening met opzegtermijn


Spaarrekening met opzegtermijn
Een zogenaamde Spaarrekening met opzegtermijn is een vorm van een spaarrekening waarop terugbetaling plaatsvindt als een bepaalde periode is verstreken nadat de cliënt heeft aangekondigd geld te willen opnemen.

De opzegtermijnen variëren van 3 tot 36 maanden. Wordt de overeengekomen opzegtermijn niet in acht genomen dan is boete voor vervroegde opname verschuldigd.
Gebruikte begrippen in spaarrekening met opzegtermijn


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

geld
  ... het ons maar al te bekende geld is in feite een geformaliseerde vorm van koopkracht of van vermogen...Lees meer
opzegtermijn
  ... onder de opzegtermijn verstaan we het feit dat aan het einde van iedere rentevastperiode en bij verkoop van uw...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.