Zoeken in deze blog

Translate

maandag 8 juni 2015

conditiebrief

conditiebrief


Voor de conditiebrief zijn meerdere synoniemen in omloop zoals kredietbrief ,arrangementsbrief en kredietaanbiedingsbrief.

In alle gevallen betreft het een brief van de bank aan de kredietvrager, waarin de voorgestelde kredietregeling, de kredietvoorwaarden en de condities van het krediet zijn vastgelegd.

Door de acceptatie door de kredietvrager, wordt dan de uiteindelijke kredietovereenkomst gesloten.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.