Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 13 mei 2015

Wet Waardering Onroerende Zaken

Wet Waardering Onroerende ZakenDe wet Wet Waardering Onroerende Zaken regelt de waardebepaling en waardevaststelling van alle onroerende zaken in Nederland. Hier komt het begrip WOZ-waarde uit voort. Aan de hand van die waarde bepaalt men onder andere het huurwaardeforfait.
Gebruikte begrippen in wet waardering onroerende zaken


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

huurwaardeforfait
  ... het huurwaardeforfait moet door mensen met een eigen woning betaald worden het is een bedrag aan inkomstenbelasting over de zogenaamde...Lees meer
waarde
  ... de waarde van iets is in het algemeen het geldbedrag dat iets vertegenwoordigt de waarde wordt doorgaans gevonden door de...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.