Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 27 mei 2015

publikatie onder embargo

publikatie onder embargo


Onder een publikatie onder embargo verstaan we een publicatie die pas op een bepaald moment openbaar mag worden.

Bij een publicatie onder embargo hebben redacties van media etc dan wel alvast de tijd om hun commentaar gedegen voor te bereiden.

Een probleem hierbij is wel het zogenaamde uitlekken, dat met name in de politiek nogal populair is omdat het de eigen positie kan versterken in de openbare mening voordat bijvoorbeeld een debat gehouden wordt.
Gebruikte begrippen in publikatie onder embargo


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

embargo
  ... onder een publicatie onder embargo verstaan we een verbod tot publicatie van een bericht tot een bepaald uur op een...Lees meer
positie
  ... de positie is de som van de openstaande contracten of trades in een bepaald beleggingsinstrument bijvoorbeeld een positie in obligaties...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.