Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 6 mei 2015

Bereidstellingsprovisie

Bereidstellingsprovisie


De bereidstellingsprovisie is de vergoeding die de geldverstrekker aan u in rekening brengt als u de geldigheidstermijn van een hypotheekofferte wilt verlengen.

Een hypotheekofferte is meestal drie maanden geldig. Overigens is verlenging van die termijn niet bij alle banken mogelijk.

De bereidstellings- of verlengingsprovisie bedraagt veelal 0,25% per maand over het hypotheekbedrag in de offerte.

Vertalingen van Bereidstellingsprovisie

Engels: commitment fee  

Gebruikte begrippen in bereidstellingsprovisie


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

fee
  ... de fee is de vergoeding die een bank ontvangt voor de diensten verleend aan een bedrijf of particuliere klant...Lees meer
hypotheekbedrag
  ... onder hypotheekbedrag verstaan we het maximumbedrag waarvoor hypotheek wordt verstrekt dan wel het bedrag van de lening waarvoor de hypotheek...Lees meer
hypotheekofferte
  ... de hypotheekofferte is waarschijnlijk belangrijker dan u denkt...Lees meer
termijn
  ... termijn heeft meerdere betekenissen 1 periode tussen opeenvolgende tijdstippen 2 bedrag dat periodiek verschuldigd is...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.