Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 16 mei 2015

Contante affaire

Contante affaireOnder een contante affaire kunnen we verschillende zaken verstaan:

1. Transactie in bijvoorbeeld effecten waarbij de levering van de verkochte fondsen, behoudens afwijkend beding, uiterlijk op de tiende beursdag na het afsluiten van de betrokken transactie moet plaatsvinden.

2. Directe betaling en levering bij vreemde valuta zijn effectief op de tweede werkdag volgend op de dag waarop de transactie wordt overgenomen, voor zover dit in beide landen een werkdag is, indien niet, dan per valuta van de werkdag de daar opvolgt.

Vertalingen van Contante affaire

Engels:   cash dealing

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.