Zoeken in deze blog

Translate

maandag 27 april 2015

bedrijfsspaarrekening

bedrijfsspaarrekening


Een bedrijfsspaarrekening is een verzamelnaam voor de verschillende spaarvormen die mogelijk zijn in ondernemingsverband, zoals dit wettelijk geregeld is cq was in bijvoorbeeld de premiesspaarregeling, de spaarloonregeling en de winstdelingsspaarregeling.

De overheid heeft een aantal fiscale vrijstellingen voor deze bedrijfsspaarrekeningen verleend.

Helaas is het wel zo dat dit soort regelingen van regering tot regering wordt opgezet en de nek weer omgedraaid. Het is zacht gezegd een weinig stabiel geheel, wat we bij spaargeld toch wel graag willen zien.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.