Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 26 februari 2015

gelddisponent

gelddisponentMet een gelddisponent wordt een functionaris bij een bank bedoeld die belast is met het uitvoeren van het beheer van de liquiditeiten en die in verband daarmede bevoegd is zekere beslissingen uit een oogpunt van snel handelen zelfstandig te nemen.

Denk bijvoorbeeld aan het rentegevend uitzetten in de geldmarkt, het afdekken van de debetstand of het aantrekken van deposito's

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.