maandag 9 februari 2015

Association of South East Asian Nations

Association of South East Asian NationsDe Association of South East Asian Nations ofwel de Asean werd in 1967 opgericht in Bangkok.

Het is een groep van 10 Zuidoost -Aziatische landen bestaande uit Thailand, Birma, Brunei, Laos, Singapore,Filippijnen, Indonesië, Maleisië, Cambodja, en Vietnam.

Het doel van de Association of South East Asian Nations is ondermeer het bevorderen van de productiegroei, het zorgen voor sociale vooruitgang en de culturele ontwikkeling.

In dit kader werd besloten in 2002 te komen tot een vrijhandelsgebied.

Gebruikte begrippen in ASEAN


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

productiegroei
  ... onder productiegroei verstaan we de toename van het bruto binnenlands product...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.