Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 30 januari 2015

Midpoint move

Midpoint moveBij een barchart of equivolumechart is de midpoint move het verschil tussen twee midpoints op opeenvolgende dagen.

Dit kan een verschil maken ten opzicht van de met de beweging van de slotkoersen.
Gebruikte begrippen in midpoint move


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

barchart
  ... de barchart is een techniek om koersen grafisch af te beelden heeft de vorm van een verticale lijn...Lees meer
midpoint
  ... bij een barchart of equivolumechart is het midpoint het gemiddelde tussen de hoogste koers en de laagste koers van de...Lees meer

Begrippen waar midpoint move in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

EMV
  ... de ease of movement of emv is een door richard arms ontwikkelde indicathierbij wordt bij een equivolumechart de midpoint...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.