zaterdag 20 december 2014

Hypotheekkantoor

HypotheekkantoorOnder het hypotheekkantoor verstaan we het kantoor van de bewaarder van hypotheken, het kadaster en de scheepsbewijzen.

Er worden op het hypotheekkantoor twee boekhoudingen bijgehouden namelijk het kadaster en de hypothecaire boekhouding, beide met betrekking tot onroerende goederen.

Vertalingen van hypotheekkantoor

Engels: registrar of mortgages   

Gebruikte begrippen in bewaarder van hypotheken


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

boekhouding
  ... de boekhouding is het volgens een bepaalde gestandaardiseerde administratieve methode vastleggen van gebeurtenissen binnen een bedrijf voor zover die in...Lees meer
hypotheekkantoor
  ... onder het hypotheekkantoor verstaan we het kantoor van de bewaarder van hypotheken het kadaster en de scheepsbewijzen...Lees meer
kadaster
  ... de kabuse is de oorspronkelijke japanse naam voor de dark cloud cover bearish uit de candlestickanalyse...Lees meer


Begrippen waar bewaarder van hypotheken in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

hypotheekkantoor
  ... onder het hypotheekkantoor verstaan we het kantoor van de bewaarder van hypotheken het kadaster en de scheepsbewijzen...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.