Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 8 november 2014

Kubieke methode

Kubieke methodeDe kubieke methode is een methode om de herbouwwaarde van een woning te berekenen.

De inhoud van het pand, uitgedrukt in kubieke meters, wordt vermenigvuldigd met de bouwprijs per kubieke meter, welke prijs afhankelijk is van de aard van het pand. zie ook bij taxatie.

Gebruikte begrippen in kubieke methode


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

herbouwwaarde
  ... onder de herbouwwaarde verstaan we het bedrag dat nodig is om een tenietgegane woning bijvoorbeeld door bij brand opnieuw te...Lees meer
prijs
  ... de prijs is de tegenwaarde in geld die voor een product of dienst betaald moet worden soms is er sprake...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.